Estetik olarak kulağının duruşundan, kulağının başına yakınlığından memnun olmayan herkes için en ekonomik ve pratik çözümü Earlap kulak bandı ile elde edebilirsiniz. Earlap kulak bandı, özel geliştirilen hipoalerjenik yapışkan yüzeyi ile dikkat çekiyor. Toplumda en sık görülen estetik şekil bozukluklarından olan kepçe kulak sorunu için çoğu kişi kepçe kulak ameliyatına başvurmayı istiyor. Fakat bu sorunu yaşayan kişilerden bir bölümü ameliyat korkusu ya da maddi yetersizliklerden dolayı bu isteklerini gerçekleştiremiyor. Bu noktada kulak estetiğinden memnun olmayan kadınlar sürekli açık saç kullanarak ya da saç bantları yardımı ile kulaklarını saklamaya çalışıyor, erkekler ise şapka ya da kasketlerle gizlemeye çalışıyorlar.

Fiziksel bir sorun yaratmamasına karşın psikolojik sağlığı olumsuz etkileyebilen kepçe kulak probleminin çözümü için kişiler zaman zaman japon yapıştırıcı gibi maddeler ile kulaklarını başlarına yapıştırmak gibi sağlıklarını dahi riske atabilecek uygulamalara yönelebiliyorlar.  Böyle sağlıksız uygulamalarla ciltlerine ciddi zarar vererek ileri aşamalarda çok daha büyük sağlık problemlerine yol açabiliyorlar. Earlap kulak bandı özel geliştirilen hipoalerjenik yapışkan yüzeyi ile cildinize zarar vermiyor ve alerji riskini minimuma indiriyor.

Ameliyat fikrine sıcak bakmayan ya da imkanı olmayanlar için çift taraflı bant çözümü sunulduğunda geçici bir çözüm gibi akla gelebiliyor. Oysa Earlap kulak bandı suya dayanıklı yapısı ve 3-7 güne kadar kullanım olanağı sağlamasıyla uzun süreli bir kullanım için gerekli zemini hazırlıyor. Şeffaf yapısı sayesinde dışarıdan fark edilmesi çok zor olan beauty tapes earlap, kadınlara rahatça saçlarını toplama, erkeklere şapkasız rahatça dolaşma olanağı yaratıyor.

Earlap kepçe kulak bandı nereden alınır?

Kozmetik bir ürün olması sebebiyle sadece yetişkinlerin kullanımına uygun bir ürün olan Earlap kulak bandını makas ile kulağınıza göre şekillendiriyor ve kolay açılım sağlayan koruyucu yapraklarından açarak uyguluyorsunuz. Her pakette 20 adet kepçe kulak bandı bulunmaktadır. Paketten çıkan Solap çözücü ile kullanım sonrası çıkartılması da uygulanması kadar kolay. Çözücüyü uygulayarak nazikçe bandı çıkartabilirsiniz. Beauty tapes earlap tende iz bırakmaz. Earlap kepçe kulak bandını dilerseniz web sitemizden veya GittiGidiyor, N11, Hepsiburada sitelerindeki online mağazalarımızdan güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.