Hemen hemen her kadının özel bir geceye katılmadan önce deneyeceği kıyafetlerden biri şıklığı ve zarifliği ile göz dolduran bir sırt dekolteli elbise olacaktır. Fakat çoğu kadın birçok sebeple son anda sırt dekolteli elbise giyme cesaretini gösteremiyor. Böyle bir elbise tercihinde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Vücut tipi bunlardan biri. Vücut tipi özellikle dekolteli kıyafet seçimlerinde çok önemli bir rol oynuyor. Vücudunuz güçlü yanlarını çok iyi analiz etmeli ve doğru alanlardaki dekolteler kullanmalısınız. Vücut tipiniz sırt dekoltesi için uygun olup olmadığını değerlendirmeyi atlamayın. Aynı zamanda nasıl bir mekan ve davet için sırt dekolteli elbiseyi seçtiğiniz de bir diğer önemli bir konu. Katılacağınız davetin hem topluluğu için hem de fiziksel şartları açısından kıyafetin uygunluğunu mutlaka değerlendirmelisiniz.

Kadınların sırt dekolteli elbise tercih etmelerini zorlaştıran en önemli sebep ise dekolte sütyeni. Kendileri ve elbise için doğru dekolte sütyenini bulma konusunda zorluk yaşıyorlar. Bu tarz elbiseler için deneyebileceğiniz bir kaç sütyen çözümü var. Kıyafetinizin sırt açıklığı uygunsa belden bağlamalı sütyenleri deneyebilirsiniz. Sütyensiz rahatsız hissetmiyorsanız sütyen yerine bant kullanarak meme ucunu kapatabilir, biraz destek yeterli olur diyorsanız silikon sütyenleri deneyebilirsiniz. Sütyenli ya da sütyensiz elbisenin çok fazla açılmasından endişe duyuyorsanız şeffaf kıyafet bandı kullanarak kıyafetinizin tam istediğiniz gibi durmasını sağlayabilirsiniz.

Sırt dekolteli elbiseyi hakkıyla taşırken dikkat etmeniz diğer bir nokta ise; duruşunuza dikkat etmek. Özellikle rahat hissetmediğiniz bir elbise içinde doğru bir duruş sergileyemeyebilirsiniz. Rahat hissetmeniz hem elbisenin duruşu hem de davetin tadını çıkartmanız için çok önemli. Eğer rahatsızlığınız dekoltenizin açılıp istenmeyen görüntüler oluşacağından ise mutlaka kıyafet bandı kullanarak dekoltenizi sabitleyin.  

Bodylap nereden alınır?

Bodylap şeffaf kıyafet ve vücut bantlarını sırt dekolteli elbiselerinizi sabitlemek için kullanabilirsiniz. 24 saate kadar kullanım sağlayan güçlü yapısı ile şeffaf kıyafet bandı sırt dekolte elbise tercihinizde cesur bir adım atmanıza yardımcı olur. Pratik bir uygulama sağlayan Bodylap kıyafet ve vücut bantları, kumaşta ve tende iz bırakmıyor.Dilerseniz web sitemizden veya GittiGidiyor, N11 sitelerindeki online mağazalarımızdan güvenli ve hızlı bir şekilde Bodylap satın alabilirsiniz.