Dekolte bandı çift taraflı ve şeffaf görünümlü özellikleriyle tüm kadınların kabusu olan, yerinde durmayan giysiler ve fazla açılan kıyafetler için tek çözüm. Yıllardır modacı ve stilistlerin gizli silahı olan dekolte bandı artık gün yüzüne çıktı. Biliyoruz ki çoğu kadın modayı yakından takip ediyor ve  kendine en yakıştığını düşündüğü kıyafetleri çok isteyerek ve severek satın alıyor. En önem verdiği konu da severek aldığı bu kıyafetler içinde özgüvenli, rahat ve özgür olmak. Gelin görün ki, yeni sezondan tam da bedenine göre çok beğenerek aldığı straplez elbise arkadaşının en özel gününde sürekli düşerek gecesini kabusa çevirebiliyor ya da geçen yaz aldığı  durmadan yukarı çıkan, yerinde durmayan omuz volanlı bluzu bir daha görmemek için dolabın en derinlerine atıyor. İşte tam bu noktada bu sorunların en pratik çözümü olarak şeffaf kıyafet bandı devreye giriyor.

Kullanım alanları çok geniş olan dekolte bandı, çoğunlukla çalışan kadınlar tarafından tercih ediliyor.  Kombinlerin en çok tercih edilen parçası gömleklerde oluşan iki düğme arasındaki boşluğu kapatmanın en pratik ve hızlı yöntemi şeffaf kıyafet bandı. Ucu açıkta kalan kemerleri tutturmak, uzun çizmelerle giyilen eteklerinin boyunu kolayca kısaltmak, ayakkabıya göre pantolon paçalarını pratik ve sadece tek seferlik ayarlamak gibi daha birçok alanda kıyafet bandı kullanılabiliyor.

Dekolte bandı kullanımı tercihindeki en önemli olan özellikler kıyafet ve tende bir iz bırakmaması, hipoalerjenik testlerden geçmiş ve zararsız olması, uzun süre kullanılabilir olması ve tabiki güçlü olması. Suya dayanıklılığı ise yaz aylarında mayo ve bikinilerde sütyen bandı olarak kullanılma olanağı sağladığı için başka bir tercih  nedeni oluyor. Bantların kolay ve hızlıca açılabiliyor olması da tercih sebepleri arasındaki başka önemli kriter. Şeffaf kıyafet bandının kadınlar tarafından bu kadar tercih edilmesinin bir başka önemli kriteri de şüphesiz çift taraflı bantların en önemli sorunlarından biri olan bir türlü açılamama sorununa, pratik bir kullanım olanağı sunması.

Dekolte Bandı Nereden Alınır?

Çift taraflı şeffaf dekolte bandına ulaşmak artık çok kolay. Yukarıda bahsettiğimiz tüm kriterleri taşıyan Beauty Tapes markamızın Bodylap ürünü ile istediğiniz kıyafet ya da aksesuarınızı özgürce kullanabilirsiniz. Kolay açılım, pratik uygulama, uzun süre kullanım ve güçlü yapısı ile dikkat çeken Bodylap dekolte bandı kadınların tercihlerinde birinci sırada yer alıyor. Şerit ve yuvarlak şeklinde iki tür olarak kullanıcıya sunulan bantlar, metal koruyucu kutusu sayesinde çantada rahat ve temiz taşıma olanağı sağlıyor. Bodylap, 28 adet düz şerit ve 10 adet yuvarlak kıyafet bandı içeren paket ile satışta yer alıyor. 7 adet düz şerit ve 5 adet yuvarlak kıyafet bandı ..içeren Tanışma Paketi Bodylap’ı denemek isteyenler için uygun fiyatıyla sizlerle buluşuyor.(veya satışta).. Dilerseniz web sitemizden veya GittiGidiyor, N11 sitelerindeki online mağazalarımızdan güvenli ve hızlı bir şekilde Bodylap satın alabilirsiniz.

Düşük Göz Kapakları İçin EYELAP Blog Yazımıza Buradan Ulaşabilirsiniz.